STUDENTSKYLTAR!!!

Ditt namn!!

I alla former och  storlekar, du är mästaren!

Sverigeband

Din klass!

Ett måste!

Din bild!

Visst var du gullig?

Året

alltid bra att veta!

Accesorier

Tillval blommor eller bubblor eller...

Hälsning!

Vi gratulerar dig!

JAG VILL OCKSÅ VARA MED!

Skapa en personlig Studentskylt snabbt och enkelt!

Här på galleriet har vi de bästa idéerna och konstnärerna som kommer att skapa en fin studentskylt åt dig. Du får bara berätta för oss, vad din skylt ska innehålla och vi skickar en skiss till dig. Blir skissen godkänt? Så  vi går vidare och bygger ditt plakat. 

Studentskylten som du ser ovan, är vår första studentskylt, den ser ganska enkel ut men om du vill,  kan vi göra den ännu mer avancerad. Det är du som bestämmer!

Du kan välja om du vill hämta din skylt på galleriet eller så kan vi komma överens om vad passar bäst, så din studentskylt kommer säkert hem.

Har du en pappersbild eller ett negativ som du vill använda? Det är inte några problem. Kom till galleriet eller ring 0767770984, så hjälper vi dig.

Alla Studentskyltar är handmålade (förutom bilden) och vi använder de bästa akrylfärgerna för att tillverka dem. 

Träskaft och regnskydd ingår!

Pris: 400 kr   (betalningen görs via SWISH, paypal eller kontoöverföring)

Storlek: 50 x 70 cm

Du får skicka din digitala bild via email till olagallery.atelier@gmail.com

Tips och råd hittar du lite ned :)

Har du frågor eller har du redan bestämt? Skriv du till oss. Vi svarar inom en timme.

Glöm inte att beställa i tid, minst en vecka före studentdagen!

TIPS OCH RÅD

 

Så skapar du den perfekta studentskylten!

När examensdagen närmar sig pirrar det inte bara i de blivande studenternas magar, även föräldrarna är spända och glada över att just deras son eller dotter avslutar grundskolan. Det är dags att fira och mycket att planera; kläder, dekorationer på eventuella släp och inbjudningskort som ska inhandlas. Och ej att förglömma, bland det viktigaste av allt, studentskylten! Den student finns inte som inte vill bli mött av en stolt familj och många glada vänner, ivrigt viftande med en studentskylt med just hans eller hennes söta/roliga/lagom pinsamma bild från småbarnsåren! Studentskylten är viktig, och det är viktigt att den blir rätt. Men hur ska man då tänka? Låt oss guida dig till hur du får till den perfekta studentskylten, och lite annat kul som bonus!

Tänk på detta när du väljer foto!

  • Har du en digital bild ska du tänka på att den inte får vara för liten. Det gör inget om du inte vet hur du kontrollerar detta, du får upp en varning när du gör studentskylten om den inte kommer att bli bra i tryck.

  • Undvik bilder där ansiktet ligger i skugga! Det blir sällan bra när bilden förstoras, eftersom ansiktet blir mörkt och ofta grynigt.

  • Undvik ljusskadade bilder! Om den del av bilden du vill använda är ljusskadad eller har färgskiftningar, rekommenderar vi att du väljer en annan bild, eftersom resultatet när bilden förstoras oftast inte blir bra.Ibland går bilden att fixa till.

  • Fotografera inte av en inramad bild! Bäst blir det om du hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig att scanna in din bild. Vill du hellre fotografera av bilden själv, se nästa punkt.

  • Fotar du av en pappersbild med mobilen? Tänk då på att kortet ska ligga helt platt (ett tips är att tejpa fast fotot på bordet, sätt bara lite tejp i kanterna, om det vill böja sig), och att du har bra belysning. Molnigt dagsljus är att föredra, då får du bäst resultat. Undvik direkt solljus eller  skuggan av direkt solljus.

Tänk på miljön!

Om din student mot förmodan inte vill spara sin studentskylt, så tänk på miljön och sopsortera.
Skylten sorteras som brännbart, pinnen som trä och regnskyddet som plast.

OUR GALLERY

Address: Gyllenkroks Allé 13,

222 27 Lund, Sweden

Phone: 076777094

Email:  olagallery.atelier@gmail.com

OPENING HOURS
HELP

Can't on the weekends? Please contact us, so we can arrange a private visit

SUBSCRIBE
  • Ola gallery&atelier
  • OLA gallery&atelier
0